MARDİN / DERİK - Alanlı İlkokulu

Alanlı İlkokulu

Adres
ALANLI MAH. ALANLI KÜME EVLERİ ALANLI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 103 DERİK / MARDİN
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.
- Beyaz Bayrak - Siyer Derik 1.´liği
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Şehirler arası taşıma minibüsleri veya Özel Araçlarla
Servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ulaşım yönünden çok elverişli bir bölgededir. DERİK-KIZILTEPE-VİRANŞEHİR ilçe merkezlerinin kesişim noktasındadır. İpek yolu üzerinde ve MARDİN-ŞANLIURFA sınırına 20 km mesafededir.
DERİK´e uzaklığı 27 km. MARDİN´e uzaklıkğı 55 km dir.
Bisikletini Al Gel Etkinliği
Aziz Sancar Bilim Olimpiyatı