Alanlı İlkokulu

Vizyon: Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.

Misyon: Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.

Başarılar: - Beyaz Bayrak - Siyer Derik 1.´liği

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: Bisikletini Al Gel Etkinliği
Bilimsel Etkinlikler: Aziz Sancar Bilim Olimpiyatı
Proje Çalışmaları:

WEB - https://derikalanliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ALANLI MAH. ALANLI KÜME EVLERİ ALANLI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 103 DERİK / MARDİN

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ulaşım yönünden çok elverişli bir bölgededir. DERİK-KIZILTEPE-VİRANŞEHİR ilçe merkezlerinin kesişim noktasındadır. İpek yolu üzerinde ve MARDİN-ŞANLIURFA sınırına 20 km mesafededir.

Ulaşım Şehirler arası taşıma minibüsleri veya Özel Araçlarla

İl/İlçe Merkezine Uzaklık DERİK´e uzaklığı 27 km. MARDİN´e uzaklıkğı 55 km dir.